Кайсы ана бэхетле доньяда?

  Кайсы ана бэхетле доньяда?
  Жаваплар тапмый кунелем.
  Вакытында балалар устереп
  Бэхет курдеме гомерем?

  Бэхетле дисенме аналарны
  Гомергэ эчеп йорегэн?
  Кайнар ашлар пешермэсэ дэ,
  Баласыннан хормэт кургэн.

  Сорауга жавап эзлим,тапмадым.
  Бэхетле кайсы аналар?
  Чит баланы устергэн анамы,
  Эни дисэ балалар?

  Эллэ ана бэхетен курмэгэн
  Бэхетлерэкме аналар?
  Йорэге дэ янмыйдыр анын,
  Яшь туктермэгэн балалар.

  Кайсы ана бэхетле доньяда,
  Кызлар устергэн анамы?
  Барсына да ярарга тырышып,
  Узенэ бэхет каламы?

  Кызлар урынына уллар карап,
  Бэхетлеме,устергэне?
  Улыннан кургэн хормэтне,кыздан
  Булды микэн кургэне?

  Эбилэр бэхетле инде купкэ,
  Онык янда йорегэндэ.
  Читкэ типсэ дэ гэзиз жаннар,
  Назлар тулы йорэгендэ.
 


Рецензии