Дэ ж вавiлон. Не в сельсавеце

Наш батько лукшый фсех на сфеце!

Кіпіт! Кіпіт смола в стволе!
Бревно старіннэ аж стрылее!
Так вот горят дрова в Брыле
Вночі тут в грубцы рыловэцькый.

А нынче? Ты найдёш такэ?
В леснічестве смолу зганеють!
І всё. Нет дома шоб ты взев
Да і шэ дошок с пару врезал.

От я шукаю шось себе
В Яновы – шоб дэ в ванне влегцісь.
Да о! Всё ж дёшыво теперь!
Давай 100 тысяч дырывленых!

Товді й удобсфа ва в 2ре.
І газ ек бытто дэсь провэдян.
Да хімія кругом усэ:
На ламінат! На тонкы сценкы.

То шо ж вы, діточкы, святэ
Всэ загубылы одным чесом?
Чы гынэ хай уж всекый лес
От душегубцэй-древоедов?

///ну, в прымакы пойду до девок.
Бач, якы сцёгна: джаранеть аж!


Рецензии