Пью чай

П’ю чай

П’ю чай і відчуваю насолоду…
Як зігріває радості ковток!
Вмить забуваю дощову погоду,
Занурююсь у затишний комфорт.

Напій солодкий, наче краплі сонця,
Як небо волошкових кольорів,
Доносить навіть аромати поля
І неповторний запах колосків.

Дає наснагу, пристрасне натхнення
Духмяне, оживляюче тепло,
Прискорює чуттєві ритми серця,
Втішає душу у часи незгод.

І вже не дощ, а сяйний промінь сонця
Крізь хмари пробивається… А я
На крилах вічних мрій лечу до моря
І спів пташиний слухаю в гаях.

Немає вже ракет, повсюди – тиша,
Запрошує у казку рай земний.
У серці від тепла розтала крига,
Немов від щедрих подихів весни…


Рецензии