Amour

I’m in love with your eyes,
When we’re talking:
About death or paradise
Or why we feel so worrying ?

I threw my first mistakes
And promise:
I’ll make over my mind
Tears are riding on my face -
Still don’t know: Am I doing right

I’ll always be the first.
Want be close to you
My soul is singing like a bird,
And I wanna do it too

But
You seem me cold

•Экспромты 2024


Рецензии