Гьахь зи рик1из

Атанва чаз гила гатфар,
Вун галачиз физва йикъар,
Кхьида за ваз ширин гафар,
Ачухна ваз рик1ин рак1ар.

Ви вилерай заз нур акваз,
Уьмуьр физва зи рагъ алаз.
Вуна лагьай гафар къе заз,
Рик1е хуьда к1анивал гваз.

К1анивал за хуьзва рик1е,
Тухузва дуьз уьмуьр рекье,
Ширин гафар аваз меце,
Хуьх муьгьуьббат рик1ин къене.

Къе чи икьрар хьайи ч1авуз,
Гьазур я зун лап чанни гуз,
Агь,к1аниди,гьахь зи рик1из,
К1анда яр ви тариф ийиз.

Фарида Алимова.


Рецензии