Перед Тобою схиляюсь...

**. **. **. 
Перед Твоєю величчю
схиляюсь,
Коли мій погляд 
в небі неозорім,   
Де райдугу 
весною роздивляюсь,
Або вночі рахую 
перла -зорі;

Як бачу, що тріпоче
павутина,
А діаманти заховали  роси,
Як легко з даху падає 
краплина,
Чи фарби підбирає  собі
осінь...

Стою перед Тобою 
в тиші, Боже,
У трепеті душа й  благоговінні
Із вірою, що Ти один  все можеш,
Що відповідь приходить  на моління.

Мінливе все у світі
 і дочасне,
Лиш Ти є вічним,  Господи, я знаю,
Любов Твоя ніколи
  не погасне - 
У темряві, як той  ліхтарик, сяє !

   *  *  *
Людмила К.-В.
( Фото Нет)
Березень, 2024


Рецензии
Дякую, Люда. З повагою.

Игорь Ярин   28.04.2024 09:16     Заявить о нарушении