До появи мiсяця

Лягають зірки на хмари
Лягли рано, десь під Чорнухами
Ноги невтомні, очі живі
Йдучи на зустріч, світло радіє темряві

Вхід в ніч тільки по запаху,
Тільки з темним в сплетінні можна ввійти
І щоб в погляді було світло, чисто
В темряву входять без звички й мовчки

2024-03-02


Рецензии