Taleku tibula

Як скучила за морем,
Скучила за сонцем…
В північнім холоді вітри
Швидкістю мірялися за вікном.
Довго на весну чекали
Плаття відкриті під розстебнутим плащем,
Воля їм наразі
Той піймати сон.

Ти була вчора на балеті міста – це кльовий відпочинок.
Ти полетіла на Балі, де золото пляжів і піщинок.
Ти би казала, на тебе напали ці двоє половинок
Чи ти була давно забула шлях у мій будинок.

Taleku tibula...

Як скучила за мною,
Як тя радий чути!
Знову нагадуєш літо
Пломенем кіс або блиском очей.
Як твоя душа бажала
Фоток, коктейлів, вечірок всю ніч, але
Все було замало.
Що же треба ще?

Ти подивилась у небо на літаки – їм нема обмежень.
Ти би хотіла шукати нове без слів і застережень.
Ти зупинялася перед метою власних спостережень
І намагалась ніколи не залишатись ні на мить.

Taleku tibula...


Рецензии