Молитва прощення

Живу на світі і всього не знаю,
лунає храму колокольний дзвін,
чи знайде Бог для мене місце в раю,
гріхи пробачити мої,чи зможе він???

Несповідимі всі шляхи Господні,
до храму знов з молитвою спішу,
дні настають священні,Великодні,
за все пробачення у Бога я прошу.

Ти,Господи,Могутній і Всесильний,
пробач мене за всі мої гріхи,
твоїй я благодаті завжди схильний,
любові Божої даруєш нам  міхи.

Пробач мене,за всі гріхи,що ношу,
шепочу, стоячи я на колінах
Тебе,за українців слізно прошу,
помилуй,Боже,православну Україну!


Рецензии