Душа

Вітер гуляє по полю.
Зоряну ніч розважає.
Душа жадає на волю.
Тіло її не пускає.
Прагне душа покою.
Тіло міцно тримає.

Може вона втомилась.
Бути такою сліпою.
Та й взяла, зажурилась.
Оточена чорной пітьмою.
В муках вона розчинилась.
Плаче душа від болю.

Не подолати втому.
Хоча надію плекає.
Бажає душа додому.
Смерть її не лякає.
Тіло тягне додолу.
Залишитися душу благає.
Морок тягне додолу.
Світло не благословляє.

Колискову вітер співає.
Ніч мои сни ніжно гойдає.
Зникає мій світ і з'являється знову.
Я відлуння першого слова.

Вітер гуляє по полю.
Зоряну ніч розважає.
Не змінити долю.
Яку душа обирає.
Не змінити долю.
Яку душа обирає.


Рецензии