Змiст життя у словs суть

Зміст життя у слові суть,
Вірите, Господь розсудить,
Вижене з Планети лють,
Станьте  більш  мудріші  люди.

   Поновіть думки свої,
Самі  розберіться  швидше,
Ворожнечу  розкусить,
Шо б не стало  жити  гірше.

Без роботи Сатану,
Залишить на Білім Світі,
Щоб  не відати  війну,
Як  навчали в Заповіті…

Зміст життя у слові суть,
Якщо віриш не  заблудь…


Автор  Геннадій Сівак.
29  лютого   2024  року.


Рецензии