Киця

-Чого ти встаєш так рано… Чого тобі, кицю, не спиться?
Турбує сердечко? Чи, може, інакша біда?
-Встаю на зарядку… Бо форма мені знадобиться…
Он милий горобчик… В віконечко вже загляда…
Встаю на зарядку… До речі…Корисна звичка…
Скажуть «спасибі» … Мої… Хода.. і постава…
І гнучкість потрібна… Бо он…заглядає синичка…
Агов, зачекай… Зосталась… Найважча вправа…
 Енергія б’є через край… Уже… Скакалка в руці…
І бісики скачуть… Від носа аж до хвоста…
Я йду полювати… Держіться, мої горобці…
Зробила зарядку… Тепер я – киця крута!!!


Рецензии