Салдат юлын сайлыйсын

  Тошлэремдэ курэм балам
  Кочагыма керэсен.
  Якынайтып араларны
  Утлы сулар утэсен.

  Сызлый балам йорэген
  Иссэ дэ салкын жиллэр.
  Ятып калган яу кырында
  Купме батыр егетлэр.

  Тошендэ янган авыллар
  Кузгата яраларны.
  Дусларны салып иннэргэ
  Куп уттен араларны.

  Дроннар очса да куктэ
  Житез булдын купкэ.
  Белмэден курку дигэнне
  Очырдын дошманны куккэ.

  Чал кунса да чэчлэренэ
  Йорэгендэ саклыйсын.
  Дусларынны оныталмый
  Салдат юлын сайлыйсын.


Рецензии