Мр

Я завтра знов збираюсь до Купелі-
Манить мене водичка чарівна ;;;
Та мелодійні солов'їні трелі,
Бо через пару днів настане вже весна.;

Та знов романс свій у воді я заспіваю
Й обов'язково ще й на камеру зніму, ;
Бо показать рекорд свій знов бажаю
Я Вам, мій друже, й подумки знов обніму.

Бо позавчора у Китаєвській Купелі
Мені вдалося пісню заспівать;
Під час запливів та пташині трелі
Мене знов будуть на рекорди надихать.

Я ж, не тримаючись за поручні, співала
Цю пісеньку веселу весняну
Та дихання не перехоплювало в мене               
І я упевнена, що подвиг повторю!!!;

А особливо, коли з Вами, Едуарде,
Я буду подумки цю пісеньку співать.
І  знов мені в Купелі стане жарко, ;
Ви ж вмієте на подвиг надихать.;

Навіть тоді, як Вас немає поруч,
Рекорд обов'язково встановлю-
Й хотілось вірить, що побачимось ми скоро
Із Вами й цю зустрінемо весну!!!

Ми неодмінно знов зустрінемось у квітні-
Мені нестерпно вже не бачить Вас.;
І коли знов в нас час настане літній, -
Я знову буду на Вас з радістю стрибать.

Як і узимку без зусиль з розбігу
На Вас наскочу й ледь не повалю.
Уже ж розтанув лід, не буде й снігу.
Рекорди ж я встановлвать люблю.;


Рецензии