Останнiй вальс зими

Повіяв вітер, закружляв,
Піднявся у блакить,
Він разом з лютим проводжав
Зими останню мить.

Зима, стискаючи уста,
Дивилась в небеса,
Була в очах її журба,
Зомління пелена.

Згадала вибухи, виття,
Жорстокий подих зла.
Хіба ж у тім її вина,
Що йде страшна війна?

В душі звучав прощальний вальс,
Переростав у біль.
У нотах був печалі глас,
Життя пекуча сіль…

А вітер кликав: “Не сумуй,
Танцюй останній вальс,
Тамуй в душі нестримний блюз,
Лови блаженства кайф!..”


Рецензии
Дуже проникливий вірш.

Все буде добре, віримо що скоро все скінчиться.

З повагою і теплом.

Савенко Ольга   28.02.2024 12:34     Заявить о нарушении
Дякую, Олю.

Галина Чехута   29.02.2024 09:19   Заявить о нарушении