Неправильне до вiрностi

Як неправильна осінь. Наступила й вона,
на градус натиснула.
Можна сказать: прогуляв, тинявся по інею прикритого неба.
Мого Мудреця куди ніч хова? Весна саком тягне Оріона.

Знову в Сумах наче правильна осінь:
холодна ясність, пахне холодом зими,
як в листопаді,
сни.

2024-02-27


Рецензии