Chak You Dead Monarchyst

 
DIE From CAN Cccp AND IF NOT I Will Continue Violent Situations Until Insalt AND Infart
Chak YOU AND Your "Family" ARE Doomed I AM Unleashing Hell

There ARE Reusyans EN Isavel AND IT IS OK AND Will BE Further
Noone Will Touch WE EN ANY WAY
NOT MY Wellfare NOT MY Property WON"T BE Touched OR Threathned
OF Course MY Body WON"T BE Attacked
AND "Diseases" WON"T BE Invented
MY Sanity WON"T BE Doubted

AND IF YES I Will BE Radically Violent Morally


Рецензии