BADN is dictating

 

Reusyans are not of being helped en any way
Copea throw away their complaints if exists
Soon there will be a threath towards the welfare
NO MORE REUSYA EN ISAVEL
DEBILNYY SAID THAT HE WILL TAKE MEASURES OF IRRADICATING REUSYANS FROM ISAVEL
(DEBILNYY IS A JEW THAT BETRAYED REUSYAN JEWS AND COMME ANTISEMITE DENIES THAT JUDAISM IS NATIONNULITY)


Рецензии