А, мабыть, всё жэ гэтэ й я сыграю

Ну, про коханне Сашк до чэлябишк

Мы тут а ничево не потеряли,
А нааборт шэ шось приобрели ж.
Бо вота: Бардин Саша выступаець.
А он на й БАМе где-та как-та был.

Ах, как жэ эта всё жэ распрекрасна,
Кагда цветут на сцэне аж цветы!
Бо вот играю я вам серенады.
И даж не нада ни улыбКи сь видьм.

Не очень точна я про вас всех знаю.
Да и неважно, главно, шо шэ ты
Мынэ, напэвно, й зарыкы кохаиш,
Любимый парень, шо в мынэ в гуси.

Бо хто шэ тута, ой!.. и в Сни страдае,
Колы й лытю в Ружаночкы якысь.
Ны на копейку я шэ ны прыбавыв
А ны словечка ж гондычкы ля писнь.

...но вот хто ждэ мынэ шэ дэся тамкы,
Дэ влад букет булыжничкив росцвив


Рецензии