То Млечный путь

In the boundless night sky, where the stars shine brightly,
A bright path ran between them like a silver thread.
The Milky Way is the road to the secrets that are hidden in the distance,
Worlds unknown, which we will not forget.

Oh, how many suns are there, in the depths of the universe,
We are not allowed to see, but we know for sure that they are there.

And everyone who looks at the Milky Way dreams,
To solve its riddles, to discover new secrets.
We can only imagine the worlds that lurk there.
 
But we know that the Milky Way will lead us to them.
And even if we can't touch it with our hand yet,
He will live in our hearts, calling and beckoning to us.


______________________________________________


В бескрайнем ночном небе, где ярко сияют звезды,
Светлая дорожка пролегала между ними серебряной нитью.
Млечный Путь – дорога к тайнам, сокрытым вдали,
Неизвестные миры, которые мы не забудем.

О, как много солнц в глубине вселенной,
Нам не дано видеть, но мы точно знаем, что они там.

И мечтает каждый, кто смотрит на Млечный Путь,
Разгадать его загадки, открыть новые тайны.
Мы можем только представить себе миры, которые там скрываются.
 
Но мы знаем, что Млечный Путь приведет нас к ним.
И даже если мы пока не можем потрогать его рукой,
Он будет жить в наших сердцах, взывая и маня к нам.


Рецензии