Мир

А спокій тільки там, де небо чисте,
Закрите Богом від всілякого гріха!
Слова - такі прості та урочисті,
Для всіх людей в них звістка є блага!

Потужний Щит - Христос - для нас нужденних,
Бо ж Бог - Отець, для всіх хто любить мир!
Знаходять спокій - вічністю натхненні,
Якщо в них Боже слово - поводир!


Рецензии