Хейтерам

Хейтерам

Люди тупые -
Не слушай людей.
Вытянешь выю -
Погонят взашей.

Тут комментарий,
Там осужденье.
У всякой у твари -
Личное мненье!

Нету ответа -
К чёрту вопросы!
Душа - не газета,
Не суй свои носы!


Рецензии