Укра н потр бен мир

І соняхи у полі,і жайворонки в небі,
ліси, поля і гори - чарівний,рідний край,
нічого нам,крім миру уже в житті не треба,
бо наша Україна,насправді - Божий рай.

Не хочу нецензурні у вірші слова вживати,
весь світ засмоктує, у цей нечистий вир,
я вирішив цього вірша  Вам написати,
політики здуріли,хоч усім потрібен мир.

Не можу я емоції,віршем всі передати,
бо зараз,як ніколи -  усім потрібен мир
і хоч у небезпеці зараз Україна-мати,
потрібен нам сьогодні справжній поводир.

Проклятої війни,хай пропадуть тенета,
рядки віршів своїх,ложу я на папір,
бо запанує мир для всіх на цій планеті,
як тільки в Україні,настане знову мир.


Рецензии