время Чe

мы божьи твари божьи люди
и мы живем страдаем любим
никто на голубой посуде
нам ничего не принесет

и жизнь нас режет очень остро
алло ну где ты Калиостро
все у тебя легко и просто
не верю я тебе и все

алло мы люди божьи твари
мы в акварели в киновари
а кто-то в этот миг кошмарит
кого за что кого зачем

нет извини не впал я в детство
но от тебя куда мне деться
в стихах до неглиже раздеться
сейчас сегодня время Чe

* * *

we are God's creatures, God's people
and we live, we suffer, we love
no one on blue dishes
won't bring us anything

and life cuts us very sharply
hello where are you Cagliostro
everything is easy and simple for you
I don't believe you that's all

hello we are God's creatures
we are in watercolor in cinnabar
and someone is having a nightmare at this moment
whom for what whom why

no, sorry, I didn’t fall back into childhood
but where can I get away from you
in verses to undress to negligee
now it's time today

* * *

Время Ч» обязано своим происхождением военным терминам «день "Д"» и «час "Ч"», обозначающим время начала какой-либо операции.

Time "H" owes its origin to the military terms "D-Day" and "H-hour", denoting the time of the start of any operation.


Рецензии