Сьогоднi вiтер проти

Сьогодні вітер проти нас
Несе на крилах до хвоста Черепахи
Тече по противному зоряний платс
Спадаючи на світанку згустками

Вітер проти
Міняєм носи
Прослинений палець впіймає його автостоп
І віднесе де були темрява, де світанок

2024-02-24

до концепту: Вірші для Останніх
перша книга в вільному доступі, дозволяю скачувати і роздруковувати


Рецензии