Н ч кохання

Вечір надворі,місяць і зорі
тьохкають десь солов'ї,
ти пригорнися,скоріш подивися
в очі печальні мої.

Дівчино мила,серце  зомліло,
вітер шепоче кохай,
лиш далиною,лине луною:
"хай","хай","хай..."

Більше ніколи,ночі такої,
ми не пізнаєм в житті,
трепетні губи,лагідні руки,
коси твої золоті.


Рецензии