Сонячна ос нь

Сонячна осене-диво янтарне,
свіжі вітри повівають з полів,
так первозданно у променях тане
світлої радості тихий розлив.

Жадібним поглядом всотую небо
ніби сьогодні на світ народивсь,
гнуться над ставом єсенівські верби,
палахкотить левітанівський ліс.

Ні,не згасає,і не помирає,
цей неповторний наш світ восени,
все в ньому світиться,все в ньому грає
в передчутті голубої весни.


Рецензии