Алiшер Кийом. Рубоi 766

Рубої 766

Жаль, не були Ви у Котельві, на батьківщині у Ковпака, Румі!
Ми, три з Азії поета, там у сіпунах танцювали в пеклі гопака, Румі!
Кийом, Тарас Шевченко не називав Пушкіна Олександр-ака?
Та що ака-ука, в Союзі ми за гопак останнього віддали б ішака, Румі!

*Старший брат по-таджицькому.


Рецензии