Лютий це горе

Для когось – це просто лютий,
Холодна зима, мороз.
Для мене – смуток болючий,
Злива ворожих погроз.

Для когось – це сніг, бурульки,
Привітний подих весни.
Для мене – це лиха сурми,
Пекельний вогонь війни.

Лютий – це розпач, тривоги,
Перші жорстокі бої.
Це в невідоме дороги,
Бентежні ночі і дні.

Лютий – це спогад пекучий
Про втрати в тяжких боях,
Це вибухів дим ядучий,
Вирви страшні у дворах.

Лютий – це втрата довіри,
Потік брудної брехні,
Це втомлені горем діти,
Крові сліди на землі.

Лютий – шахеди й ракети,
Шлях в небуття на щиті,
Пройняті болем катрени,
Тужне життя в чужині.


Рецензии