Добросвет Строков - Радуйся!

Радуйся! Радуйся на Белом Корабле!
Радуйся, если задела сердце Священноминне!
Радуйся, если даже вокруг  тёмная мгла!
Радуйся в Непомрачимом Свете Доброго Бога Ра!

Радуйся, Обрадованная Дева Ретенедора МАно!
Радуйся в Добром Промысле Воху Мана!
Радуйся на грани объятия смерти!
Радуйся и входи в Новое Радости Тысячелетие!

Радуйся за ближнего дорогого брата!
Радуйся даже под дулом автомата!
Радуйся, как отцы на морозных нарах!
Радуйся среди малых и старых!


Рецензии