Лiтнiсть

Літність

Моя літність зима
спекотна пора
Зима, наче - щоб літа спекатися
Та літність моя із сонцем пов'язалася
Моя палкість земна

Земля чорніє, від відлиги розкриває сніги,
Тріскаються-сичать її шпарини
Віддається в тріщини тала, холодна вода
По холоду розтеклася

2024-02-19


Рецензии