Береж ть поважайте матер в

Як швидко постаріла моя мама,
волосся все покрилось сивиною,
здається,навіть менше зростом стала,
запам'яталася, в зажурі і сумною.

Переглядала знов сімейні фото,
листаючи альбому всі світлини,
оце вона - в лісництві на роботі,
на іншій - на весіллі у "Стеблини".

Без відпочинку майже,дні і ночі,
лягала пізно і вставала рано,
іскрилися раніше в неї очі,
колишньої краси уже не стало.

Струнка була і гарна молодою,
багатства й розкошу вона не знала,
доки дітей ростила і плекала,
то молодість з красою вже зів'яли.

Незвідані іще шляхи Господні,
мабуть,що так вчинила б кожна мати,
щоб діти не були її голодні,
готова шмат останній свій віддати.

Три роки непомітно пролетіли,
як вже матусі рідної немає,
і хоч мої вже скроні побіліли,
рідненької мені не вистачає.

Усі живемо ми сьогодні різно,
турботи є - та думайте про те,
щоб не було уже занадто пізно,
коли життя матусине пройде.

Не забувайте,- зателефонуйте,
не залишайте матерів самих,
любіть їх,поважайте і цінуйте,
не легко буде жити нам без них.


Рецензии