Саше Станкевичу

 Твою солнечную дату
Тридцаь пять твоих гадов
Будь здоров.Не маю слов
Як казаць цябе красива
     Аляксандр, ты наша дзива,
     Мой любимы чалавек,
     Дай же  бог,каб целы век.
     Быу таким хлапцом адменным-
     И гурманом   адкравенным,
     Т сябром ля усих ля нас ...
Аляксандр- ты перщий клас!
Чалавек вышейшей лиги!
Пра цябе напишут книги
    В Солигорску з соли бюст
    Атрымаешь, Кожны куст
    Будзе знать Цябе на свеце-
    Усе! Жадаю даугалейия!

      ё0.05.1997 г               


Рецензии