Я дыхаю табою

Я дыхаю табою --
Жыць не магу iначай.
Мне не зыначыць долю
I лёс не перайначыць.

Прызначыў час сустрэчу
Для закаханых разам
У цёплы летнi вечар
Каля старога вязу.

Спявалi нам cалоўкi
Мелодыю кахання.
Гучаў твой голас звонкi
Ад вечара да рання.

Хто сэрцам не кахае --
Прыгожых слоў не скажа
І не натхніцца маем,
Што вэлюм думак вяжа.

Пагляд вачэй дзявочы
ў вачах маiх адбiўся.
Зiхцелi зоркi ўночы --
Анёл спусцiўся з высяў.

13.02. 2019. Мінск


Рецензии