Murykanya Yngully I Fucked Your Highest Ranking

 
AND ALL OF YOU
WE DON"T Need Murykanya EN Isavel
WE DON"T Need Yngully
Remember THE Terract EN Hotel
WE Killed Yngully AND Became Independent
WE ARE NOT A Colony
Then DON"T "Advise" WE ARE Self Education


Рецензии