***

Усі покірні вівці ми у Бога,
життя усім дається тільки раз,
у кожного в житті своя дорога
років життя відмірений свій час.

Аваков, і Турчинов, і Супрун
а також всі,злодюги-депутати,
зруйнують їх багатства дужі дюни,
прийдеться незабаром їм тікати.

Вже дозріває в Україні сила,
повстане скоро проти них народ,
шматок мотузки,і шматочок мила
потрібно,щоб заткнути гн@д@м рот.

Роками ми до них всі йшли з поклоном
та потерпають від війни всі люди,
хоч маса їх живе вже за кордоном,
народу довго спокою не буде.

Залишаться війни цієї шрами,
приємних всі чекаємо вістей
всі бачимо сьогодні разом з Вами,
як знищують чоловіків й дітей.

Не повертається язик,людьми назвати,
заради їхніх гасел і ідей,
їх народила сука,а не мати,
щодня ця нечисть знищує дітей.

І доти всім нам спокою не буде,
вони кусають нас,немов джмелі,
доки не проженуть цю нечисть  люди,
або не зітруть їх з лиця землі.


Рецензии