Eu ascult ce-m place mie

Eu ascult ce m place nie
Canteci, poiziii divine
Si ca acesta ma-ntaresc
Ca pe Domnul meu Iubesc
Ca pe Domnul meu iubesc.

Mie dor si indemnare
Si spre vesnicie cale
Dor meu e sa ajung
Cata drumul nar fi lung
In o stare de fi plin de har
Si cu acestul gand mereu
E ma rog la Dumnezeu
E ma rog la Dumnezeu.

Doamne,Doamne da mi putere
Ca se trec ispite grele
Si te rog nu ma lasa
Ca mi drag porunca ta
Totdeauna se iubesc
Totdeuna sa slavesc
Pe tine Doamne vesnic in cer.


Рецензии