De 8 martie

 Era cindva o cintare
        *Am crescut baieti si fete,
        s-am ramas cu iarna-n plete*...

        Eu am Harul sa am copii minunati, care ma iubesc, ma ajuta            
        mult si le pasa de mine. Dar m-am gindit, oare ce simt acele
        femei, care au crescut copii, dar acum sunt singure, copiii le
        viziteaza doar la sarbatori, in rest - nu le pasa de acea   
        persoana care i-a dat viata, l-a educat si l-a ajutat sa creasca
        si sa devina OM. Iata asa s-a nascut aceasta poezie....

Astazi sunt luata-n seama,
Toti din jur ma felicita
Ca-s femeie, sunt bunica, mama,
Eu ma simt atit de fericita!!!

Insa sarbatoarea trece.
Iarasi nu-mi paseste nimeni pragul...
De e timpul cald sau rece
Eu stau singura tot anul...

Ba mai am s-un cine linga casa
Care tot e singur, ca si mine,
Cred ca numai lui de mine-i pasa,
Caci atit de mult la mine tine!!!

Zile-ntregi astrept cu dor
Cineva sa-mi vina in ospete,
Dar... Fiecare-i ocupat cu-a lor,
Eu ramin cu-a mea tristete...

Nu-i nimic, la anu iarasi
Vine ziua noastra, a femeii,
S-o sa fim luate-n seama.
Ne-or veni copiii, nepoteii...


Рецензии