Binecuvintata prin har

In ziua, cind Tu m-ai creat
Si ai turnat in mine viata,
Tu m-ai si binecuvintat
Cu un sarut pe fata.

De-atunci prin cite am trecut,
Dar biruit-am toate,
Caci zilele-mi de la-nceput
Sunt binecuvintate!!!!

Ce mult conteaza pentru mine
A Ta binecuvintare,
Caci, Doamne, numai doar prin Tine
Eu sunt biruitoare!!!!!


Рецензии