ДУША Ж НОЧА

Душа  жіноча  витримає  все,
Вона  неначе  вся  сталева.
Пройде крізь пекло навіть якщо вже,
Вся  потріпалась  і  на  нервах.

Вона є горда...не впаде на коліна,
Навіть  якщо  хода  шатнеться.
Роки  пройдуть...дисятиліття
А  вона  сильна  і  не  здається.

Бува  в  очах  печаль  глибока,
Байдужий  погляд  стине в даль.
Бува  життя  дуже  коротке,
Буває  б'єшся  мов  об  асфальт.

Душа  жіноча  немов  пташка,
Без  крил  навчилася  літать.
І  як  по  долі  не  було б важко,
У  вузлик  все  зможе  зв'язать.

Чужу  біду  завжди  відчує,
Хоч  і  своя  в  душі  скрипить.
Тепло  своє  всім  подарує,
Навіть  коли  своя  гірчить!!!


Рецензии