Щаслива дорога життя

Я не можу нічого змінити,
Бо два рази в одну річку не зайти.
Але мушу боротись і любити,
Щоб щасливу дорогу знайти.

Я можливо чуть-чуть притомилась,
І пройшла всі уроки життя.
Та у цьому житті я навчилась,
Без уроків нема майбуття.

Я не хочу блукати стежками,
Що ведуть як туман в небуття.
Але можу розказати віршами,
Як я сильно люблю це життя.

Не копаюсь в своїх помилках,
І своїх ворогів я прощаю.
Не змінилась..ну чуть-чуть не така,
Не важливі ці маленькі деталі.

Може хтось і не любить мене,
Та це крайність і я не зважаю.
Бо це примха вона теж пройде,
Я нікого любить не благаю!!!


Рецензии