Сез безнен очен яшь эле

  Картаябыз дип уфтанмыйча
  Конегез утсен шатлыкта.
  Янында булса газиз жаннар
  Купкэ кунелле картлыкта.

  Сары коз дэ матур узенчэ
  Сезне котлап жиллэр иссэ.
  Шатлык остэп туасы конгэ
  Оныклар янда йогерсэ.

  Чэчегезгэ бэслэр кунса да
  Сез безнен очен яшь эле.
  Рэхмэтлэр эйтеп Ходаена
  Куанычларда яшэле.

  Бергэ йозэргэ пар кошлардай
  Телибез сезгэ картлыкта.
  Юлдаш булып сэлэмэтлеклэр
  Гомерлэр утсен шатлыкта.


Рецензии