Чому завжди думками я з тобою

Чому завжди думками я з тобою,
Чому не можу забути хоч на мить.
Твій образ у душі спливає мимоволі,
І не дає спокійно мені жить.

Чому так важко дається ця розлука,
Невже нема пігулок для душі.
Душа моя давно вже не сміється,
Вона рішила, що їй краще в тишині.

А тишина не лічить вона вбиває,
Лиш спогади торкаються мовчанням.
Живе минулим, та в ньому все блукає,
Що буде далі задає собі питання.

Давно уже потух, той блиск очей,
А я завжди шукаю аргументи.
Сто тисяч днів недоспаних ночей,
І в тишині спливають лиш моменти.

Невже ніколи мене ти не пригорнеш,
Невже будеш блукати у думках.
Даремно мабуть я чекаю, що повернеш,
На мій поріг у своїх почуттях!!!


Рецензии