Б лосн жки

Вони являлись мені в снах
Наче феєричні білосніжки
Ручки іхні пестили мене,
а я іх ніжки,  зад
І те, що спереду відносно
Потім всі здригались млосно,
Стогнучи ось так, я ім-ох, ох!
А вони мені у відповідь- ах-ах, ах-ах


Рецензии