Алiшер Кийом. Рубоi 711

Рубої 711

«Безсониця...» Хаййом, «Земне життя пройшовши до половини...»
Кийом, та Данте згодом Санои... А рубої мої дійшли до України?
Так, АгафАнгел Кримський перевів... От були ж паладини!
Хаййом, для ангелів таких у Спілці були ж ГУЛАГА павутини!


Рецензии