С днём влюблённых!

З ДНЕМ ЗАКОХАНИХ!

В думках  про тебе я ... Години йдуть похило,
Схрестились стрілки, мовби шпаги ворогів.
Звучить у  вухах  голос  рідний, милий,
 І чую звуки кроків я твоїх.

В думках  про  тебе я... А   День  цей  свіжий, світлий,
В  грудях моїх весняна пристрасть,  жар.
Його не охолОдить вітер  сильний,
 Прийму негоди зимній  злий удар.

В думках  про тебе я... Навкруг  все зле, жорстоке,
Між суєти суєт я  радощї  ловлю.
Хоч розумію, знаю  про  свої  я  роки,
 Але що вдієш? -  Закохавсь, люблю.

В  думках про  тебе я ... З  традиціями   знаюсь,
І у коханні  «валентинок» — знаю суть.
В  роки  і дні, в  години  і  хвилини  маюсь,
  В кохання  день, з тобою хочу буть ...


Рецензии