В чний сон кохання

Я - вічний сон. Все інше не важливо.
Я - вічний сон. І шанси на життя
для мене нині - десь у чорній гриві
коня, що скаче полем небуття.

Я - вічний сон. Дурнею не калічусь.
Я - вічний сон. І той, хто є живим,
мене до себе ввечері покличе,
щоб розігнати дум минулих дим.

Я - вічний сон. Я дихаю весною,
хоча навколо мряка і зима.
Я - вічний сон, і я живу тобою,
коли я є й коли мене нема.


Рецензии