Весна прийшла

Піднявся по драбини на щаблі
це відчуття людині кожній притаманне
а в небі синьому курличуть журавлі
весна у гості завітала довгожданна.

Вже вилізли із нірок бабаки
гребуться  сірі кури біля півня,
і прилетіли знов до нас шпаки,
тож,швидше школярі робіть шпаківні.

Після зими дістану знов "Десну",
і забринить у мене сивина на скронях,
сьогодні радо зустрічаю я весну,
і зайчик сонячний заграє на долонях.

Де сік біжить цілющий із беріз,
останній раз його я пив назад три роки,
знов завітаю я заозером у ліс,
і досхочу нап'юсь березового соку.

Вночі  сьогодні знову не засну
багато  я нарвав конвалій білих,
сьогодні в лісі зустрічав свою весну,
а завтра квіти продаватиму у Смілі.


Рецензии