Любила лютий

Раніше я любила лютий,
Бо він насправді – не страшний:
Буває і гучний, і буйний,
Та все ж частіше він – ясний.

У лютому – у домі тепло,
Є чай гарячий, пироги,
І на душі, і в серці легко,
Немає страху самоти.

У лютому повітря чисте,
Вже відчувається весна,
Голубить погляд небо мирне…
Та тишу знищила війна…

У лютому прийшла кривава
І спокій кинула у вир!
Сніг окропила крові барва!
Ненависть вдарила під дих!

Вже третій рік вирує лютий!
Тремтить від холоду душа!
А вітер не стихає тужний…
Бринить напружена струна…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.