Клавiшi життя

На клавіші схоже життя:
Смугасте – то чорне, то біле.
Захоплює швидкісна гра,
Складаючись в пристрасне ціле.

То чорні, то білі звучать,
А разом – гармонія долі.
В душі, наче дощик, шумлять
То форте, то ніжніі бемолі.

Торкаючись клавіш ледь-ледь,
Вслухаюся в пристрасні ноти,
А в них все частіше – то щем,
То клопітний голос планети.

Бентежно зітхає душа,
Тремтять від неспокою руки.
Виводить душевна струна
Пронизливі ниючі  звуки…


Рецензии